Soutěž o moka konvici od Bialetti!

V půlce února 2018 oslavil blog "Životem po italsku" první narozeniny své existence. A protože jste naprosto báječní fanoušci a vaše ohlasy na naši práci nás více než těší, rozhodli jsme se s Italem, že je načase vyhlásit soutěž!!! 


Samozřejmě jsme chtěli do soutěže dát něco typicky italského...tak co říkáte na novou moka konvičku sloužící pro přípravu kávy na italský způsob?! Co se týče značky, šáhli jsme po té, kterou máme sami vyzkoušenou a která se řadí mezi nejlepší italské značky s dlouhou tradicí. Když totiž přijde na kávu, značka Bialetti  patří ke špičce (nejedná se o žádné sponzorství)!


Jak se zapojit do soutěže o tuhle kávovou krásku, co vám udělá každý den ještě lepším? 





PRAVIDLA SOUTĚŽE


Jak se zapojit do soutěže o moka konvici od Bialetti? 


Soutěž probíhá na facebookové stránce Životem po italsku (lze kliknout na odkaz nebo nás najdete na FB jako @zivotempoitalsku). Co musíte splnit, abyste byli zařazeni do slosování o výherní cenu? 


1. Pokud ještě nejste fanoušky naší stránky, klikněte na "To se mi líbí" u stránky Životem po italsku na Facebooku, čímž splníte první z podmínek soutěže. Označení facebookové stránky Životem po italsku je vstupní podmínkou soutěže, která je uspořádaná pro naše fanoušky.  
2. Klikněte na tlačítko "To se mi líbí" u soutěžního postu na naší facebookové stránce (u postu ohlašujícího tuto soutěž). 

3. Posledním krokem a podmínkou, abyste byli do soutěže úspěšně zařazeni, je váš komentář pod soutěžním příspěvkem na facebookové stránce. Do komentáře krátce odpovězte na otázku: "Co si vybavíte pod slovy DOLCE VITA ("sladký život")? Stručně do komentáře popište, co vás ve spojení s "dolce vita" napadá/ co to ve vás vyvolává/ co si pod tím představujete/ jestli vám to přijde jen jako klišé nebo naopak něco tak tradičního a typického pro Itálii či pro italský životní styl. Ve fantazii se meze prostě nekladou! Ať vystihnete DOLCE VITA jedním slovem, nebo delším komentářem (ale zase slohovky psát nemusíte :D), je nám to jedno. Inspirovat se můžete i z mých příspěvků o životě v Itálii na blogu. Buďte originální! Své odpovědi pište ve formě komentáře pod soutěžící příspěvek na facebookové stránce blogu (přesně k tomu příspěvku, který označíte i jako "To se mi líbí" - viz podmínka č.2). 




Jakmile splníte tyto tři výše zmíněné podmínky, automaticky budete zařazeni do náhodného slosování o moka konvičku Bialetti, které proběhne ve večerních hodinách 28. 3. 2018. 

Soutěž na facebookové stránce Životem po italsku začíná v pondělí 19. 3. 2018 ve 20:00 a bude ukončena ve středu 28.3.2018 ve 20:00. Soutěžící, kteří splní vypsané podmínky až po deadlinu/ukončení soutěže, nebudou již do slosování o výhru zařazeni. Hned po ukončení soutěže ve středu večer náhodně vylosujeme jednoho výherce, jehož jméno zveřejníme zde na webové stránce. Následně po obdržení adresy výherce, mu bude v období od 31.3.-3.4.2018 zaslána výhra v podobě nové moka konvice Bialetti, kterou lze vidět na fotce u příspěvku. 


Soutěž není žádný způsobem sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí. Zároveň se nejedná o soutěž sponzorovanou italskou značkou Bialetti. Tato značka byla vybrána na základě výborných zkušeností s jejich produkty. 


Shrnutí soutěže 

  • Výherní cena: MOKA KONVICE BIALETTI s obsahem na tři šálky kávy (3 šálky italského espressa). Vysvětlení používání moka a přípravy kávy v ní bude připsáno v češtině při odeslání moka výherci. 
  • Průběh soutěže: 19.3.2018 od 20:00 - 28.3.2018 do 20:00. 
  • Pořadatel soutěže: Životem po italsku - správce webové stránky, Barbora Nehybová 
  • Kdo se může soutěže zúčastnit? Všichni soutěžící, kteří splnili tři podmínky vypsané výše zde na stránce. Pokud jedna z těchto podmínek nebude splněna, nebo budou podmínky splněny až po ukončení soutěže, tento soutěžící nebude do náhodného slosování o výhru zařazen. 
  • Jak bude vybrán výherce: Při splnění všech podmínek (splnění bude zkontrolováno) v uvedeném časovém harmonogramu soutěže budou tito soutěžící vybráni do slosování. Ve středu 28.3.2018 po 20:00 náhodně (poslepu samozřejmě) vybereme jedno jméno výherce, kterému bude zaslána výhra. 



Všem potencionálním soutěžícím přejeme oba s Italem hodně štěstí a doufáme, že s námi budete i nadále, i kdybyste zrovna nezvítězili v této soutěži. Přece jenom obdarovat můžeme jenom jednoho z vás. Děkujeme za Vaši přízeň! Opravdu není lepší odměny za blog, než když nám píšete, že vás článek pobavil, že jste si připravili jídlo dle našeho receptu, navštívili místa, která vám doporučujeme, zpříjemnili si díky nám dovolenou v Itálii atd.

GRAZIE za nádherný první rok! 


IN BOCCA AL LUPO! 
Hodně štěstí/zlomte vaz!



6 komentářů

  1. Tak to se mi ani nechce věřit, že je to teprve rok, co jsem vás objevila. Gratuluji k prvnímu výročí a jen tak dál. Do soutěže se samozřejmě též zapojím.

    OdpovědětVymazat
  2. Ale to je mi náhodička, zrovna jsem si v poslední době říkala, že bych si měla moka konvičku pořídit. Miluju, jak to voní, když se v ní vaří káva. (A navrch pojedu na Erasmus do Neapole, tak bych se měla naučit pít dobrou kávu, než vůbec překročím italské hranice. :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Říká se mezi Italy, že jakmile si zvykneš na kávu v Napoli, tak už ti jinde chutnat nebude :D Tam je totiž úplně prý nejlepší ze všech :) Tak mi pak zpětně můžeš napsat, jestli je to pravda :D

      Vymazat